Anotace: tak vám nevím, co k tomu říct. Řekněte mi něco vy...
Skočila jsem za věrným přítelem google překladačem, aby mi pomohl rozlousknout: Modo per paulisper. Báseň je přeNICotně hezoučká...
01.01.2011 23:28:00 | Dona Quixote
Nechybí nic ..až na jistou součást,která je nepostradatelná.Nádherná SuperTipová báseň.:-)))
24.10.2010 12:32:00 | Sweet KiWi