Půlnoční hodinová
Anotace: ...je o lidech, životě a také lásce...
Je půlnoc,
velká ručička s malou se milují,
tak jako milenci
v ty krátké okamžiky
věrnost si slibují
a pak je ČTVRT - pohádání
a pak je PŮL - rozhodování,
TŘIČTVRTĚ - chtějí se sejít,
už bude CELÁ - mnoho si sdělí.
Tak jako lidé v životě
- hodinky na ruce
- hodiny na plotě...
Přečteno 278x
Tipy 7
Poslední tipující: Marquizzzka sarkastoptiminihilistka, Javavia, Gabrielle, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)