Někdo stále na odpovědi čeká,
jiný se odpovědi leká
svědomí zodpoví Ti otázku
když náhodou život máš na vlásku
proto nevyhýbejme se otázkám
a dejme šanci láskám i neláskám
:-)
30.10.2010 21:25:00 | Sisinka
proč mne věčně provází
prochází se mnou
když bloudívám světlem i tmou
na konečcích prstů
mi ulpívá
občas zapřede jsem tu
zazívá,když hledám odpovědi
všední
šedni obzore..ale červánky
mi zas obkreslí
otázky
s jménem Proč...
ST
24.10.2010 20:22:00 | Mbonita
Moc hezky napsané...
24.10.2010 17:24:00 | Bananky v čokolade
Na mnohá Proč jsem odpovědi
ezlala včera ani dnes
a taková proč barvu šedi
maj´dlouhou dobu / prostě dres...
Na mnohá Proč své odpovědi
ni zítra dostat nemusíš
/také se říká, ti kdo vědí
jsou ku zármutku mnohem blíž /
"třeba si své Proč rozmyslíš"
usměj se, pls...
24.10.2010 17:23:00 | šuměnka