Zamotaná chvíle
Očí střetnutí
svalů semknutí
orosení čela
-tolik jsem chtěla-
Přiblížení
na úplně blízko
proplížení
-něco se v očích blýsklo-
Zůstala jsem
v rozpacích
snila sen
-srdce plesalo v podpatcích-
Zavřela oči
nohy krok zpět
hlava se točí
-však hezčí je zarděný svět-
Přečteno 377x
Tipy 11
Poslední tipující: Danga, labuť, Larey, Gabrielle, Agniezka, Jan Hrábě, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)