Patero /část 2/
_____I._________
převrhlý šálek
v plastické mapě světa
biblická vlna
_____II._______
vločky se snáší
říjen nad květináči
zamrzel astry
_____III.______
lidé poklekli
nebem letí havrani
kněz všem požehnal
______IV._______
v kostelním tichu
poskakuje po schodech
ministrantův prak
_______V.________
zavřené okno
ženy náhle neslyší
usedavý pláč
Přečteno 305x
Tipy 28
Poslední tipující: Žqáry, Dygi, Verena, James Libustka, Lota, Dota Slunská, labuť, carodejka, Květka Š., hašlerka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)