S květinou
Prostor rozplynul se
do okamžiků něhy
Rozesmál se do dnů
než zmizel do noci
Skromně stojí pod oknem
pár slov
A dívka s květinou spí
Světlem se prochází
Pramení bez konce
Do snů vchází tiše
její hlas
Až probudí se..
pozná, že je čas
obejmout
i bolest v nás..obou..
Přečteno 323x
Tipy 33
Poslední tipující: dream in emptiness, Paulín, Bíša, Krahujec, Danga, la loba, Gabrielle, Mbonita, Kars, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)