Poslední boj
Anotace: lyrická báseň s hlubokým podtextem
Máš srdce ledový jak polární žář,
lidem nic nepoví tvá krásná tvář.
Vyrváváš srdce z nebohých těl,
nad krajem létává krvavý běl.
Žalem rodiny nad hroby pláčí,
neživá těla po poli vláčí.
Chtějí tě zastavit a vyhnat pryč,
před domy stojíváš v ruce máš bič.
Neznalí pravidel, neznalí hesel,
odmítaj přijímat proud tvojich vesel.
Roztaješ snad až vrátí se přítel,
nebo již zůstaneš jen v zemi křídel?
Komentáře (1)
Komentujících (1)