NEDOKÁŽU TI TO ŘÍCT
Nedokážu ti to říct,
asi by to bolelo.
Nedokážu si tě vzít,
city srdce vymlelo.
Nedokážu tě vlastnit,
to by nás zničilo.
Nedokážu nic…jen básnit,
a to ti nestačilo.
Nedokážu tě mít,
múzám to vadilo,
Nedokážu vedle tebe snít,
mojí fantazii to zabylo.
To….potom nejsem….já!
uvnitř jsem prázdný.
To….potom nejsem….já!
tak zhasni…za sebou zavři…..!
Přečteno 277x
Tipy 23
Poslední tipující: James Libustka, labuť, jitka.svobodova, Gabrielle, Danga, CULIKATÁ, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, Sweet KiWi, la loba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)