rozcvička na slovíčka aneb rigor mortis
Anotace: snad jsou tam ty slova všechny - cappy, krokodýl, heparin, rigor mortis, kníže, knížka, kůžička, fabulace, asketa, sklep - i když výsledek možná není zcela hezký
vylezl jednou ze sklepa
soused – divný asketa,
že měl kůžičky zánět,
chtěl k doktorům zajet
kde kdo zná kousání vlka,
jeho kousl krokodýl,
že měla knížka dobrý námět,
rozhodnul se
jet k doktorům dýl
pak dostal žízeň asi,
chtěl po sestřičce cappy,
prý on je rodem kníže
a nechce pít nic jiné
chtěl znát, co je
rigor mortis za vteřinu,
až sestřičce přišlo líto
tak píchla mu
o trochu víc heparinu
škoda, že zapomněl
na knížecí vychování,
na latinu
bez legrace,
nebyla to fabulace
dávno ztratil vědomí,
než přišla ta ztuhlost
http://www.youtube.com/watch?v=zWtkuyrMPjc
Přečteno 324x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Špáďa, Psavec, PIPSQUEAK, Hazentla, J's .., Agniezka, Květka Š., la loba, Jiná
Komentáře (2)
Komentujících (2)