* Magické bylinky *
________________________________________
mandragóru nastrouhám
na práh ti ji nasypám
ještě přidám čerstvý bejlí
na chvilku ať tě to zmejlí
a než přijde listopad
v náruč mou ty padneš snad
___________________________________
Přečteno 432x
Tipy 6
Poslední tipující: takova, labuť, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Danga
Komentáře (4)
Komentujících (4)