VLOČKA
***********************
Adventní mlžné svítání
nad Vltavou kolem věží
heboučkých vloček padání
radostné když prvně sněží
bíle se tváří svět celý
bludičky lampy už hasnou
sněhové vločky jak květy
učiní zemi tak krásnou
ulehnou do ulic na střechy
krajkami všechno rozzáří
přírodu stromy u řeky
úsměvy lidem na tvářích
************************
Přečteno 354x
Tipy 38
Poslední tipující: poustevník Jirka, vodnař, ZILA78, Špáďa, eullaliee, Psavec, NikitaNikaT., danav, Mbonita, Kars, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)