Zklamání
Anotace: jeden hodně těžký den...
Nenávidím ten pocit prázdnoty,
kdy všechno ztrácí hodnoty.
Všichni kolem mě ignorují
a já tomu tiše vzdoruji.
Nemám už sílu nést tohle břemeno,
když kamarádi komolí mé jméno.
Nikdo mě tu už vážně nebere,
když na mě kašlou, hned mě to sebere.
Do téhle skupiny chodím s nechutí,
náladu mívám pod bodem mrznutí.
Jediný, kdo při mně vždy stál,
na kamaráda si hrál, využil a šel dál...
Přečteno 411x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, drsnosrstej kokršpaněl, Kwítko
Komentáře (4)
Komentujících (4)