O B L E K Y
***
Když moře v dunách ztratí směr a mizí v studnách Aztéků
je čas ke rtům žíznivých
přinést oběť nejvyšší
nabídnout doušek z čutory
kterou kdys před léty
naplnil láskou po okraj
dával pít pocestným
sám postával postrádán
dnes se zas houfem vracejí
ty jsi jejich král … klaun s oblekem všech chyb předchozích
***
Přečteno 330x
Tipy 22
Poslední tipující: Bíša, Sladkalu, ZILA78, kroužek, WhiteSkull, la loba, Psavec, PIPSQUEAK, páááááááá, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)