Ironie to je svině
Anotace: možná by šlo zařadit do sekce vtipné:)
Už sklapnul bratr, všichni šli spát.
Ticho, klid deprese- čas chmurně psát.
Tak skládám na papír ty svoje žaly.
Ty, co mě trápily, žraly a sraly.
Super.
Tužka se zlomila, co budu dělat?
vemu si řezátko a budu řezat.
Ach, ty má tužtičko, jsem jako ty,
Zlomená uvnitř zas,
byly jsme zťaty.
Všechno mě štve, nejvíc můj ex.
To vinou deprese, nemám chuť na sex.
Přečteno 279x
Tipy 7
Poslední tipující: divoska_jaja, strašidýlko-střapatý, la loba, Pythonissa__
Komentáře (4)
Komentujících (4)