Čtvrtina života
Anotace: - bláznivým deštěm barevné dno - - dech mléka matných dýk - - být Bohem, neznat nic -
Pozdním půlrokem - deset a pět,
podobou připomínal - dítěpola.
Zázrak zjevený - znovu - náhle nově,
sežehnut Sluncem, litován Láskou.
Jem jednou musím...
Moc milovat, málo malovat - nebo naopak?
Střepy Srdce - drží ducha..duši ne, nemám
co chtít?
Moc malovat, málo milovat - nebo naopak?!
Mšice - děvka, Lelek lživý,
péče nymfy. Nebezpečné paní.
Lvice - matka, družka dvou.
Pořezanými křídly prsty klaní.
Komentáře (0)