Anotace: i když bolí
Raďulko, někdy to bolí příliš a tak... je těžké je zahodit, resp. o to bolestnější, přestože by se člověku ulevilo... ale... když není člověk na život sám, tak je to přecik jen o maloučko snazší.
26.10.2010 10:54:00 | NikitaNikaT.