Anotace: ... jsou tu s námi ...
Dušiček nastal čas
vzpomínky rozevřel v nás
knihou srdce obracím list
navždy v ní budu číst.
Moc krásně napsané,hned mi při čtení Tvé básně běžel před očima dušičkový film.Díky.St.
26.10.2010 13:17:00 | CULIKATÁ
zahrada věčnosti vnímá naše radosti i starosti plamínkem ze svíčky spojení a vděčnosti
26.10.2010 11:52:00 | vodnař
Ano je to tak, ti co jsme milovali, zůstanou v nás... ať je či není... dušiček čas...
26.10.2010 11:50:00 | labuť
Nádherná a tesklivá básenka... na hrobeček ponesu letos teho hodně, je to vždyky bolavé vzpomínání, ale vlastně s úsměvem na retech, ač se slzami v očích, já vím, že moji blízcí, nechtějí, bych plakala... a tak... ve četvrtek mi umřel streda, před 2týdny pejsek... " to kletba se říší, jako mor...?" Snad je to jen nemilý osud.
26.10.2010 11:27:00 | NikitaNikaT.