Anotace: můžeme zmizet...ztratit se ...rozplynout se...když nebude nikdo kdo by nás pojmenoval,kdo by nás potřeboval...
Jsi někdo a pro někoho nic
nečekej vždy od všech víc
Být můžeš vším
co přeješ si ve snech
Neskládej ruce v klín
ty jsi ta co svět chce
27.10.2010 18:37:00 | Eru Alonnar
slovo marnost mě pronásledovalo...dlouho než jsem se mu postavila čelem
ST
26.10.2010 19:42:00 | Mbonita
opravdu si myslíš, že bůh existuje, jen když se na něho věří?
26.10.2010 12:25:00 | Romana Šamanka Ladyloba