Rybky chtějí ke prameni
Anotace: inspirováno rozjímáním z Brevíře bílé magie
Rybky chtějí ke prameni,
však proud je bere pryč,
plavat proti nemá smysl,
jen se zastavíš
Je ouzká stezka kolem břehů,
ti šikovní zpětně víry
využijí k svému směru,
ke prameni zamíří
Chci šikovnou rybkou být
a naučit se skrze víry
ku prameni jít
Žít u zdroje
Nežíznit
Přečteno 280x
Tipy 31
Poslední tipující: Bíša, Iv, Íá, Holis, Kapka, ZILA78, Gabrielle, danav, robbiP, Květka Š., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)