0001
Suché slzy,
odírají mojí tvař.
Lehounce to studí,
když se mi zdáš.
Zaseté stříbro,
v prasklině po duši.
Zlato vyhnilo,
srdci už nesluší
Kapička krve,
jako rosa.
Třpytí se,
kousínek něhy s tebe.
A ty bosá,
chvěješ se.
V hlavě jen oheň s předchozí noci
a matně zaslzené zornice.
Tehdy jsme byli mladí….vlastně cvoci
a naháněli vlčice.
Přečteno 253x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Květka Š., Jiná, Danga, CULIKATÁ, labuť, la loba
Komentáře (0)