Přání života a smrti
Anotace: Přání dvou zhrzených duší
Přání života a smrti
Já chtěl bych tu teď být / Proč musím tu být
A s tebou dál žít / Já už nechci tu být.
Proč musel jsem jít / Ach proč musím stále žít
A proč musím jen snít / A musím jen snít
Jak s tebou budu dál žít / Jak se chci zabít
Už nechci sám být / Teď zbývá jen zbraň nabít
Proč musels mě zabít / Už nikdy nechci tu být
Přečteno 330x
Tipy 14
Poslední tipující: Salinta, Désolé, Anjesis, JohnyD., Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, carodejka, la loba
Komentáře (3)
Komentujících (3)