Pro Nelu
Anotace: Slíbil jsem slečně, že jí básničku věnuju.Ale vůbec ji vlastě neznám.Šlo to teda docela těžko.Ale má snad nejhezčí úsměv, co jsem viděl.Tak o něm jsem psal....
Znám Tě ještě málo,
těžké je slova psát,
snad by tedy za to stálo,
do řádku Ti je srovnat.
Úsměv jak z kouzel,
bílá linie v růžovém údolí,
jako by zvuk zvonku zněl,
když smích je v nich,
nic snad tolik nebolí.
Kousek čistoty,
jako by jsi v očích měla,
aby jsi čistá byla Ty,
přál bych Ti,
kéž by z očí nezmizela.
Co jsem tím vším chtěl říct?
Jen to že plním sliby,
snad že se mi tvůj úsměv líbí,
nic míň, nic víc......
Přečteno 281x
Tipy 8
Poslední tipující: Zefi, Princezna.Smutněnka, Anjesis, James Libustka, Elisha, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)