...
Sním stále a znova,
o tom,co jsem udělala.
Asi to byla hrozná věc,
ale těď,už je to jedno přec.
Zklamání přichází,
naděje mizí,
kéž by mi takové pocity,
přece jen byli cizí.
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: Šerák, Tezia Raven
Komentáře (0)