Opilá balada
Anotace: Špatný období... Ne, neřeším ho pitím. Jen o tom píšu.
Ve sklence zoufalost
utápím tolik nocí.
Pro tenhle zvláštní pocit
slastného opojení.
Prahnouce po spojení
s vesmírnou věčností.
Zažraná do kostí
sedí a pláče.
Jak hloupé ptáče
opuštěné. Z hnízda spadlo.
Chodby vždy vedou za zrcadlo.
Jen vkročit do odrazu.
Do světa bez zákazů.
"Na šťastnou budoucnost!"
Přečteno 292x
Tipy 12
Poslední tipující: piťura, malá slečna, Jeněcovevzduchukrásného, Denael, Squat_the_world, Gabrielle, WhiteSkull, Agniezka, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)