Tma
Malá černá stránka,
malé černé knížky,
černočerným inkoustem
popsána jest.
A papíru hranka,
ostrá jako břitva,
dotkni se a krev
bude proudem téct.
Kapky její rudé,
mlhavé a těžké,
opojnou svou vůní
příběh napíší.
Inkoust vezme za své,
opojené mysle,
do krvavé temnoty
hloubky své ponoří.
A není návratu ...
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, Ariella13
Komentáře (2)
Komentujících (2)