Divocí koně
Anotace: bez otěží a neb síly přírody
**************************
Příroda nespoutaná...
každý z ní může těžit
nebude osedlaná
jsme jezdci bez otěží
Z potůčků náhle řeky tok
když divé vody valí
my nezvyklí jsme na útok
před živly jsme tak malí...
Když žhavou vroucí lávou
hora nás překvapí
kde jsme se svojí slávou
to každý pochopí
Když moře vzedme vlny
až k vůni borovic
či spatříš oči srny
pak chápeš čím dál víc...
Že je to krása a síla
bez ní my nejsme nic
bere si co jí patří
však dává mnohem víc
************************
Přečteno 420x
Tipy 51
Poslední tipující: Helena Lovecká, Bíša, poustevník Jirka, mírně kousavý králík, jita.1965, Danger, střelkyně1, vodnař, Holis, CULIKATÁ, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)