...
K výškám nebeských sfér,
přesto taženi dolů.
Až tam!
Do roklin bytí, kde sídlí hrůza,
jež trhá zbytky člověka!
A ukrývá ztracená léta.
Dosáhnout království Apollóna,
chceme víc, chceme výš.
Až tam…
Kde už nic nečeká...
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
Komentáře (0)