klokan Andy
Anotace: příběh z moderní doby
Prosím tipujte tuto "báseň",
protože získáním 100 tipů
přispějete na záchranu
klokana Andyho,
který přeplaval z Austrálie
do Jihoafrické republiky,
kde je nyní žádá o azyl
v ZOO v Johanesburgu.
Šiřte "báseň" dál, nenechte Andyho deportovat!
Díky.
Přečteno 436x
Tipy 2
Poslední tipující: 4LJFilip, J sh' T r' k
Komentáře (1)
Komentujících (1)