Anotace: .
Po stopách letokruhům prachu
na cestě rychlovlaků
povadlé zrnko strachu
v lávě promlčených roků.
Na trati rychlých zvratů
po střeše krutých ztrát
kouzlo zažloutlých šatů
necháš vzpomínky vát.
Těžko něco dalšího
k tomu ještě psát,
když vzpomínky to uvnitř mě
donutilo vstát.. :)
09.06.2011 17:50:00 | Emily Winnacott
Vede lehoučce k zamyšlení a to je mocky dobře. ST!*** dobrý obsah.
23.03.2011 19:35:00 | NikitaNikaT.
Báječné, tleskám ti.
Na trati rychlých zvratů
po střeše krutých ztrát
kouzlo zažloutlých šatů
necháš vzpomínky vát.
12.02.2011 23:29:00 | carodejka