Pohladili mne Tvá slova,jen milenci(podzim a zima) jsou ještě spolu,ale zas jako každý rok,zabije nekdo jeho a pak bude milá, krutá...
S básně cítím,krásný pohled čistoty,která překryje špínu.
31.10.2010 22:09:00 | Danger
Snad ještě chviličku, třebas jen malou, posečká... ST! Hezky napsané a dobře čtivé dílko.
31.10.2010 19:33:00 | NikitaNikaT.