děti ano
zase je čas
krmit holuby
zapamatovávat si čísla autobusů
každý večer chtít umřít,
protože jídlo je studené a světlo oslepuje
politické strany mají ruce v kapsách
(našich)
pláč ženy ve středním věku
pláč vzdělané okouzlující ženy, co je dobrá matka
pláče do připravovaných svačin
pro děti
kruhy pod očima připisuje narůstajícímu věku
2 dětem
nedostatku spánku
slzy nelžou
děti ano
pastelkami kreslí mamince krvavou svatozář.
Přečteno 357x
Tipy 36
Poslední tipující: Bíša, Sladkalu, James Libustka, CULIKATÁ, Lota, hašlerka, zenge, WAYWARD, Mbonita, Gabrielle, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)