přirovnání
Anotace: tak abych taky něco přidal k tý kupě hoven.....omlouvám se,jsem jak psychicky tak fyzicky vyčerpán....
ukažme si čistý papír
tak tu sedím a potřebuju močit
musím psát rychle
ukažme si čistý papír
rodný list, čerstvý
a plno lidí se špatnými pery
cáká od nich inkoust
a ten váš čistý papír
je změněný
zmizík neexistuje
Komentáře (0)