Obraz vraha
Anotace: vrah, zárověň i sebevrah
V okně se mi obraz ďábla jeví
Obraz vraha co v koutě sedí
Z temnot se mu hlas ozývá
Že vedle něj pistol dřímá
Stejně to není správná cesta
Ale je to lepší než utéct z města
Nálepky vraha se stejně nezbavíš
Zabiješ se a stejně tím nic nezměníš
Vrah dívajíc se na sebe
Namíří a chce do nebe
Stiskne tu spoušť konečně
Život je u konce, děkuje srdečně
Přečteno 299x
Tipy 10
Poslední tipující: Maryje..., Findë, J.U. Ray, Anjesis, Radek.oslov.Šafárik, Šerák
Komentáře (3)
Komentujících (3)