Děkuji, jako vždy, za Tvůj názor. Obzvlášť mě zaujal výraz - "postmodernistická struktura" zase jsem o slůvko chytřejší :)
23.01.2011 13:27:00 | Any 4
Zajímavé téma, ale nějak jsem se v tom tvém dílku zamotal sám :) Díky Tvému předešlému komentáři vím, 'co tím básnířka asi chtěla naznačil', ale sám jsem to tam nenašel.
Co mě ale praštilo do očí (a uší), tak je hlavně rým konce/srdce, který mi nepřijde jako rým. Sama struktura je na mě až moc postmodernistická, takže to asi dobře nechápu. A ještě pozor na interpuknci - "neváháš vše už přeteklo -", tady jakoby chybí čárka za 'neváháš'. Nebo je to tak schválně?
21.01.2011 23:21:00 | J.U. Ray
Ano asi nějak takhle Sladkalu :) a taky jsem tím chtěla vyjádřit to, že i když se někdy horoucně snažíš a něco dokážeš, tak později zjistíš, že to bylo úplně zbytečné a jediné, co ti zůstalo je "tvá zamotaná síť" v hlavě, kde můžeš všechno znova zvažovat a přemýšlet nad tím, kde si udělala chybu. Ne vždycky dojdeme do cíle správně...;)
01.11.2010 11:09:00 | Any 4
Ne všechno o čem jsme snili, a čemu jsme věřili je dobré, když doběhneme k cíli...Tak si to myslela, Any 4 ? Líbí se mi...ST
31.10.2010 19:47:00 | Sladkalu