Ty chováš naději v nás a já ve vás, a když to bude nutné, přitáhnu ho za vlasy ;)
04.11.2010 11:25:00 | fuu
Jsem zvědavý, kolik sněhu bude letos pokrývat obilné sady :-)
28.10.2010 19:22:00 | Chancer
Kromě rýmu zas - nás, který je sice perfektně čistej ale asi často používanej, je to výborné dílo.
Ale ani ono zas - nás není žádnej prohřešek, protože kolikrát to nejde jinak a navíc - co je nám po tom, že to někdo před námi používal nějak moc :-)
27.10.2010 22:53:00 | René Vulkán