TEKUTINY
Anotace: ...jen podotýkám, neznám žádnou Alici.
***
Obrácené střechy panelů sídlištních
jímají vlhkost polystyrénových nocí
dlaně na tváři ohradou pocitů tvých
neplač … víš
Jsi krásná s mokrými vlasy
říkal jsem to tenkrát
pamatuješ?
Lezli jsme z vany cákali
až sousedé bouchali … vem to nešť
záviděli
Nejvíce Alice
Chtěla provonět sektem sex
vyšumět na podlaze
nechat vodu téct
do odpadu vymizet
já ji vyhověl
Promiň … už jsem vytřel tělní tekutiny
Nahonem
Tak už se nezlob
jsi krásná s ...
***
Přečteno 284x
Tipy 35
Poslední tipující: Veselý Drak, Bíša, P.P.S., šuměnka, dream in emptiness, PIPSQUEAK, isisleo, Kars, Myrja, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)