Hazard
Anotace: jedna a jedna jsou čtyři, ale se zlaťákem možná dvě...
Jen vhodit ho tam
ten zlaťák měděný
otočit pákou
a zavřít oči.
Vteřiny ubíhají
jako vítr po písečném vrcholu
přes prachem zalité srdce
a je vyluxováno
před očima naší reality
je opět krásně
a svět je kulatý
ach - nostalgie
*cink* ozve se za zády
euro nebo cent
někdo sen si ukrást přišel
a já už ho nikdy nespatřím
kdo mi půjči drobné?
Přečteno 298x
Tipy 9
Poslední tipující: Šerák, Haminka, Metcheque, Hroner, Javavia, CULIKATÁ, Sisinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)