Anotace: Zvdědavost je zdravá, ale jen v nějakých případech, v tomhle je zvědavost smrtící....
Vaše tvorba je mi čím dál bližší, poněvadž vystihuje vše, co momentálně prožívám.Upřímně moc děkuju za to, že jsem tu směla nahlédnout.
31.03.2017 18:11:07 | Tvořilka Lenka
Po sebevraždě následuje nicota, tzn. nestane se vůbec nic, ale to neznamená, že člověk nalezne klid. Klid a nicota jsou úplně něco jiného.
Co se stane po smrti? Nejjednodušší je si počkat, trpělivost přináší růže. V tomto případě ovšem položené na hrobečku...
13.12.2010 15:14:00 | UCET KE ZRUSENI
no, to ďábel tam neni myšlený jako doslova ďábel ale někdo zlej :D ... já nevěděla jak jinak to vyjádřit.. :D
10.12.2010 22:39:00 | temný skřítek
no, to ďábel tam neni myšlený jako doslova ďábel ale někdo zlej :D ... já nevěděla jak jinak to vyjádřit.. :D
10.12.2010 22:39:00 | temný skřítek
Člověk by neměl vědět o moc víc, než má... Dobře zpracovaná věc, líbí se mi, ale závěrečné zmínění ďábla mi tam trochu vadilo. Představil bych si tam spíš nějakou další nekonkrétní postavu, ne zrovna takhle zosobněnou. Za to je o půl bodu dolů. Ale já jsem to nevymyslel, že ;)
10.12.2010 22:14:00 | J.U. Ray