Na křídlech motýla
Anotace: ...otřel se o mou tvář, pel z křídla motýla...
Otřel se o mou tvář pel z křídla motýla,
lehounké mrazení sedlo si do týla.
Motýlí volnost a křehká něha,
symbole štěstí, chytit se nedáš !
Tanečním krokům, tvůj let se podobá,
jsi křehká můza mých šťastných dní.
Barevnost květů, to není náhoda,
vůní svou láká tě k objetí.
Usedni na mou dlaň dychtivou
křidélky polib mě jemně.
Na křídlech motýla letíme krajinou
a láska, a víra, a štěstí je ve mně !
Přečteno 332x
Tipy 16
Poslední tipující: Pevya, Zasr. romantik, Divoženka1, labuť, Psavec, Danga, Květka Š., Gabrielle, CULIKATÁ, TetaKazi, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)