cítím Tvé kapky slz
jak v řadě padají k zemi
chytám je do své dlaně
a pouštím je tam,kde černá je jak ružové snění.
07.11.2010 09:42:00 | Danger
Co se dá dělat, to je úděl. Ale díky němu se nám tak hezky píše. A navíc, sama jsi řekla, že tu naději vidíš, i když je daleko..ale víš, že tu je :-)
28.10.2010 19:28:00 | Chancer
ale lidi, vždyť víte, že to snad ani jinak neumím :D psaní básní je pro mě terapie, děkuji :o)
28.10.2010 18:05:00 | whiolet