Síla
Chce to víru
a sílu
věřit v dnešní svět
neřídit se sliby
neučit se je nazpaměť
a neposlouchat rady
nenechat se odbýt
a udělat rázné změny
a nenechat se semlít
konvencemi
dnešní doby
...
Přečteno 352x
Tipy 11
Poslední tipující: Myrja, Jiná, Danga, Květka Š., la loba, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)