Introvert
Bagr nám přejel štěstí,
zbyly jen holubi z Václaváku.
Jsem introvert,
mám lidi jako jsi ty na háku
a přesto je mi to líto.
Tu ulici, kam denně musím,
zdobí jen psí výkaly
a přesto mé srdce zůstalo nezakryto.
Rozumu se daří na studeném kachlíku
a já jsem z toho v rozpacích...
TY NE ?
Přečteno 244x
Tipy 10
Poslední tipující: ZILA78, Jiná, Danga, Gabrielle, CULIKATÁ, Květka Š., la loba, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)