Něco se děje...
Anotace: ...pomalu otevírám oči a začínám zase opatrně našlapovat na novou cestu...držte mi prosím pěsti...
Prolíná se vůně a dialogy slibů...
Jak mám své touze splatit daň,
když si na míle daleko?
Prozraď řeko mých tužeb,
prozraď dni mých dlužeb,
prozraď byť hodinu k mání,
řekni vše otevřenou dlaní.
Zamkni mi ústa polibky
a zahřej tělo svými vzdechy.
Vnikni mi do srdce jako šíp z Amoru
a z myšlenek vyžeň zbytek studu.
Já budu otevřená
a po tvé cestě půjdu rázem.
Nemohu se dočkat chvíle,
až z ráje vystoupíme na zem.
Přečteno 338x
Tipy 17
Poslední tipující: Kapka, zelená víla, Mbonita, labuť, WAYWARD, Jiná, Danga, Gabrielle, Agniezka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)