Nevím co máš za práci, ale pokud tě to uvolní a dá odpovědi na Tvé otázky, tak je to určitě správně a jentak dál ;)
28.10.2010 16:38:00 | Sibyla
nemám na meditování už moc času...medituju při práci a tak..jestli se to taky počítá ? :)
28.10.2010 16:33:00 | Agniezka
Ano, přesně Beruško :)
To, co cítíš uvnitř, po tom toužíš a podle toho bys měla jednat, abys tu touhu uspokojila..Nejlépe uslyšíš svůj vnitřní hlas při správné meditaci..
28.10.2010 16:27:00 | Sibyla
Děkuji,
tak to je dobře :), málo lidí dnes dává důraz na svoje vnitřní já..
28.10.2010 15:27:00 | Sibyla