Dusí
Les plný tajemství,
Jedno velké skrývá.
Uprostřed něj
Je dívka, které
Se stýská.
Smutek v sobě dusí,
Na povrch se dere
Uvnitř sama sebe
Se s tím vším nepopere.
Touží uniknout do
Neznámého světa.
A už teď ví, že smrt už na ni za rohem čeká.
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: Metcheque
Komentáře (0)