Bylo v budoucnu
*
opřela se o trámoví na nové terase
co ještě voní dřevem
lidskou prací a dávnem
pozorovala oblohu
mračna se podivně kupila
a pomalu ji vtahovala do sebe
s jakousi zvláštní výzvou
..poleť také
necháme tě rozpadat po kapkách
třeba nad mořem
cos tak důvěrně znala
nad písečnou dunou
co je cítit milováním
a prachem dusajících kopyt
udělala pár kotrmelců
než srovnala dech
a začala se rozpouštět v prostoru
najednou
čísi myšlenka ji zastavila
roztavila v horkou lávu
a nechala ji vlít do sebe
*
Přečteno 330x
Tipy 29
Poslední tipující: Bíša, j.c., enigman, WhiteSkull, Gabrielle, CULIKATÁ, labuť, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Jana M., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)