MÁ SBÍRKA CITŮ.
Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...
Po dlouhé době usedám ke psaní,
možná, že naposled, určitě potají.
Jak voda v jezeře co odrazem je nebi
tak duše člověka zrcadlí se s těmi,
kdo dobře poznají směr jeho cesty
a pak ho navléknou do záchranné vesty.
Na půli člověkem na půli rybou,
nad hlavou mraky zrychleně plynou.
Pocity štěstí, lásky a pohody
zmizí jak kámen vržený do vody.
Zbudou jen kruhy, a ty se vzdalují,
někteří lidé občas i chybují.
Na břehu narazí a vrátí se zpátky
tam, kde byl počátek náhodné zkratky.
Hladina ustane a odlesk tváře,
probudí v duši tvé pocity lháře.
Ten pocit štěstí, lásky a pohody
prožíváš každý den přes drobné neshody.
Sbírka je u konce, leč zátka ji chybí
nu možná někdy...
né,nemám rád sliby .-)
o5já
Přečteno 257x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, James Libustka, Any 4, carodejka, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)