Na konci cesty
Anotace: na konci cesty? bývá světlo..
Na konci cesty
Na konci tečky
Roztávají plátky růží zevnitř
V temnotě básníků
Praskají skořápky a úsměvy
Na ulici tančí v hravosti (z)ničí je
Pruhované otisky od listí
Pod roztátými víčky
Ve vlasech kusy organzy
Vábí ji černobílé obrysy
Nekonečná svoboda
Dotýkat se kabátů i šál
stopa odhodlanosti
Ostrá vůně vanilky
Sladkost větru,zralost buněční
Na konci pádu,co není
Pilník na tvé grimasy
Nenápadnost zrcadla
Vyšpulené rty, co ticho přeruší
Na konci cesty?
Obměňuje(š) světlo sluneční
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: Tanzania, Gabrielle, vodnař, CULIKATÁ, její alter ego
Komentáře (0)