její ofina
s vlasy podél obličeje
do šípu
evokovala bajku
o jednom trojůhelníku
a kdo prý se do něj podíval
měl najednou jistý pocit
jak je jednoduché
se v něm ztratit…
labužnicky upila z hrnku
a pomalu zamíchala lžící v talíři
polévku budoucích událostí
nad sebou panorama
blížící se bouře
obrazu od Chagala…
krásně hlubinná volná forma a nejen to i krásně vonná a konec ...pšššš-nerušit ..nádhera co pohltila tma ST!!!
29.10.2010 09:20:00 | xoxoxo