protekčně...
Anotace: záleží jak se to vezme...
lidi baví poslouchat
to co už znají
a s tím co je nové
často nesouhlasí…
přijdeš někam
mezi neznámé
a uvidíš známého
ke komu se přidáš?
jistěže ke známému…
a představ si
to je základ protekce…
počkat ale co když
mou pozornost přitáhne neznámá?
no to je ta správná vyjímka
pokud to není ke známému
jen ve smyslu odpudivém...
vybíráme si
to co známe
nebo co se podobá
tomu co známe
z kolektivní zkušenosti
z minulostí
mnoha generací
ovšem chybí nám ta osobní…
schválně
zkuste si někdy vyjít
na poznávácí výlet
a objevujte svět podle sebe…
pojďme se pobavit
s neznámem...
Přečteno 310x
Tipy 33
Poslední tipující: janewe, la loba, isisleo, hašlerka, Actafool, Mbonita, Jana M., Kapka, zvířenka, Květka Š., ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)